Álomidő - a tudatos álmodásról

Hogy inspiráljon. Téged. Engem. Trükkök, tapasztalatok, élmények. Mert megtanulható. Lehetséges úgy elaludni, hogy közben tudatodnál maradsz, és amikor álmodni kezdesz, tudod, hogy épp álmodsz. És akkor... Bármi. Csak így egyszerűen: bármi, amit képes vagy elképzelni. Olyan valóság mint a "kinti", csak szót fogad neked. Mit szeretnél? Mi a három legféltettebb vágyad? Nem baj, ha lehetetlen. Nem baj, ha sose mondanád el senkinek. Utakat keresek arra a bolygóra, ahol az utazót élete legkülönösebb bulija várja. Érzed? :-) Jössz? :-)

Utolsó kommentek

  • álomontológus: Sziasztok! Nem tud valaki Záporról? Én nem voltam tagja az Álomműhelynek, de érdeklődve olvastam ... (2012.09.21. 14:31) Berobbanás
  • kergezerge: Ezt most hirtelen nem olvastam végig, csak erre guglizódtam, majd visszatérek, most csak annyit sz... (2012.04.05. 16:27) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • Zápor.: Jó, jó, jó!! :-) Próbálkozz vele, Fortis! Örülnék ha láthatnám az álomrajzaidat! Az se baj, ha csa... (2011.09.05. 11:46) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • fortisbarat: Nekem tetszetősek ezek a rajzok . Na csak a kézügyesség , azzal van számomra a baj . Kétbalkéz :) ... (2011.09.03. 15:46) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • fortisbarat: Hú aztamindenit , de jó ez a kép ! És az álom maga is . Ezt a képet te festetted ? Nagyon tetszik ! (2011.08.24. 06:57) Zöld-arany falu és kerekasztal
  • Utolsó 20

Amazon királynők, húrelmélet és szexuális svédasztal

2010.05.02. 02:34 Zápor.

"Mit is tenne? Ha bármelyik éjjel lenne egy virtuális világa, ami azonnal, első gondolatra engedelmeskedik, ahol minden érzet akár fokozottabb erejű lehet, mint a valóságban, ahol olyan képességei lehetnek, amiket el se tudott képzelni, és amiről TÉNYLEG senki nem fog tudni... Mondjúúk.. Mondjuk pont ő. Mit tenne éppen ő. Nézzük csak..."

Ismét játszottunk. Hárman a nagy, baráti éjszakában. Mirehasználná-játékot.

(A játék pontosabb leírása: itt / harmadik bekezdés.)

 Egy kis vegyes kóstoló, jó étvágyat:

  • "Csinálna magának egy állandó helyet, ahova visszatérhet. Mondjuk egy kis hotelt, aminek ismeri a személyzetét, és mindig örülnek neki, mikor megérkezik. Valami trópusi tengerparton."
  • "Gyakorolná az íjászkodást."
  • "Politikus is akart lenni, valamikor. Kipróbálna világokat, amik egy kicsit másmilyenek. Megnézné, hogy hogy működik jobban. Mászkálna, figyelne." - "Jaaaj, azért látjátok, álruhában, mint Mátyás Király.. :-DD"
  • "Lenne mindenféle, kipróbálna egy csomó szerepet. Egyszer lovag lenne, aztán autótolvaj.. " - "Ő lenne, a köztársasági elnök, meg Jack Bauer..." - ("Az nem jó, mert Jack Bauer sohasem alszik :-DD ") - "Megmentő lenne, szélben lobogó hős, mindenki neki mondana köszönetet.." - "Megvendégelné hálából a falu.." - Beleszeretne minden szembejövő amazon királynő, ablakból kieső viráglocsoló lány akit megmentett..."
  • "Döntéseknél használná. Mondjuk, hogy kit alkalmazzon. Belépne a testükbe, kipróbálni milyen."
  • (Megint szóba került Stephen Hawking) "Keresné az egyesített elméletet. Az milyen, mikor úgy dönt, hogy két hónapig úgy alszik, hogy ami még kellhet neki adat, azt előadások formájában hallgatja éjszaka, álmában.. " - "Úgy ellenőrizné, hogy hol tart, T.Á -ban! Menne bele az anyagba, egyre kisebb lenne, ezt még el tudja képzelni, igen, molekulák, ez könnyű, atomok, ez is tiszta,  - közben mászkálna az ágydeszkában, mint a szú ( :-DDD ) - oké, elektronfelhő... aztán, mégbeljebb, hogy áll össze az elmélet szerint, amit nappal kigondolt? Húrok? Nem húrok? Akkor?..."
  • "Gyakororlná a beszédeit tömeg előtt. Találna új szóvicceket, amiket utána hetekre föl szokott kapni a sajtó."
  • "Vadászna." - "Mire?" - "Huhuhúúúha! :-D "
  • "Beszélgetne nagy bölcs mesterekkel. Teázna-sütizne. Buddhával, mondjuk. Fontos, hogy halott legyen, mert azt olyannak képzelheti, amilyennek akarja, nem rontja a képet a valóság."
  • "Válogathatna mindenféle szexuális ínyencségek között, anélkül, hogy meg kellene törnie ezt a méltóságteljes arculatot a barátnője előtt (is). Ma egy kis botrányokozás a vonaton, holnap egy kis kötél, nappal keresgélné, mit akar éjszaka kipróbálni. " - "Ami meg nagyon bejött azt szép lassan mégiscsak elkezdhetné megemlítgetni otthon, hátha... :-) "

Szólj hozzá!

Címkék: mire használná

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosalom.blog.hu/api/trackback/id/tr791967725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása