Álomidő - a tudatos álmodásról

Hogy inspiráljon. Téged. Engem. Trükkök, tapasztalatok, élmények. Mert megtanulható. Lehetséges úgy elaludni, hogy közben tudatodnál maradsz, és amikor álmodni kezdesz, tudod, hogy épp álmodsz. És akkor... Bármi. Csak így egyszerűen: bármi, amit képes vagy elképzelni. Olyan valóság mint a "kinti", csak szót fogad neked. Mit szeretnél? Mi a három legféltettebb vágyad? Nem baj, ha lehetetlen. Nem baj, ha sose mondanád el senkinek. Utakat keresek arra a bolygóra, ahol az utazót élete legkülönösebb bulija várja. Érzed? :-) Jössz? :-)

Utolsó kommentek

  • álomontológus: Sziasztok! Nem tud valaki Záporról? Én nem voltam tagja az Álomműhelynek, de érdeklődve olvastam ... (2012.09.21. 14:31) Berobbanás
  • kergezerge: Ezt most hirtelen nem olvastam végig, csak erre guglizódtam, majd visszatérek, most csak annyit sz... (2012.04.05. 16:27) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • Zápor.: Jó, jó, jó!! :-) Próbálkozz vele, Fortis! Örülnék ha láthatnám az álomrajzaidat! Az se baj, ha csa... (2011.09.05. 11:46) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • fortisbarat: Nekem tetszetősek ezek a rajzok . Na csak a kézügyesség , azzal van számomra a baj . Kétbalkéz :) ... (2011.09.03. 15:46) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • fortisbarat: Hú aztamindenit , de jó ez a kép ! És az álom maga is . Ezt a képet te festetted ? Nagyon tetszik ! (2011.08.24. 06:57) Zöld-arany falu és kerekasztal
  • Utolsó 20

Mese a cicikről és a tudatalatti gyakorlati érzékéről

2011.08.03. 20:08 Zápor.

 

Hol volt, hol nem volt...

 

Volt egyszer egy roppant komoly gondolkodású lány, aki ilyen szavakat tud, hogy transzlogika, meg személyiségfejlesztés meg belső bölcsesség, és néha azzal hízeleg önmagának, hogy jó úton van elméje egyre jobb hatásfokkal való használatában, mert itt vannak például a tudatos álmok, amikben aztán gombaszedő-kosár számra gyűjthetők a természetes zsenialitás apró, de csodálatos, fénylő kis drágakövei. (Lásd: belső bölcsesség, transzlogika, stb.)

Történt pedig egy éjjel, hogy ez a lány egyedül bolyongott a komoly gondolkodásával egy sötét, kutyaugatásos faluszélen, amikor egyszeriben rájött hogy álmodik. Nosza, igen megörülvén a rengeteg lehetőségnek a szellemi, érzelmi és spirituális fejlődése előmozdítására (Lásd: transzlogika és a többi, ) odaperdült azonnal a település nevét jelző, nagy táblához, és szólott:

"Ez itt most egy tükör!!"

És lőn: a tábla gyönyörű, nagy tükörré változott. Leányzónk pedig azon nyomban lekapta magáról a pólót, és hosszas cicipróbálgatásokba merült, az ő minden nagy bölcsességével és komolyságával; elmélyülten tanulmányozta magán a különböző méretű és formájú ciciket, igyekezvén kiválasztani a legoptimálisabbat, milyet is szeretne magának leginkább...

Ki tudja, talán még most is ott áll, a mellei kinézetét változtatgatja, és szemléli különböző szögekből, mint a sok-sok magával cipelt rucit a próbafülkében; hacsak azóta fel nem ébredt...

Ennyi volt, de az biztos hogy igaz volt; jó éjszakát Gyerekek, álmodjatok szépeket!

Szólj hozzá!

Címkék: felhasználás álomélmény

A bejegyzés trackback címe:

http://tudatosalom.blog.hu/api/trackback/id/tr343123529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.