Álomidő - a tudatos álmodásról

Hogy inspiráljon. Téged. Engem. Trükkök, tapasztalatok, élmények. Mert megtanulható. Lehetséges úgy elaludni, hogy közben tudatodnál maradsz, és amikor álmodni kezdesz, tudod, hogy épp álmodsz. És akkor... Bármi. Csak így egyszerűen: bármi, amit képes vagy elképzelni. Olyan valóság mint a "kinti", csak szót fogad neked. Mit szeretnél? Mi a három legféltettebb vágyad? Nem baj, ha lehetetlen. Nem baj, ha sose mondanád el senkinek. Utakat keresek arra a bolygóra, ahol az utazót élete legkülönösebb bulija várja. Érzed? :-) Jössz? :-)

Utolsó kommentek

  • álomontológus: Sziasztok! Nem tud valaki Záporról? Én nem voltam tagja az Álomműhelynek, de érdeklődve olvastam ... (2012.09.21. 14:31) Berobbanás
  • kergezerge: Ezt most hirtelen nem olvastam végig, csak erre guglizódtam, majd visszatérek, most csak annyit sz... (2012.04.05. 16:27) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • Zápor.: Jó, jó, jó!! :-) Próbálkozz vele, Fortis! Örülnék ha láthatnám az álomrajzaidat! Az se baj, ha csa... (2011.09.05. 11:46) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • fortisbarat: Nekem tetszetősek ezek a rajzok . Na csak a kézügyesség , azzal van számomra a baj . Kétbalkéz :) ... (2011.09.03. 15:46) Képek, tisztelet, játék (ismét :-D )
  • fortisbarat: Hú aztamindenit , de jó ez a kép ! És az álom maga is . Ezt a képet te festetted ? Nagyon tetszik ! (2011.08.24. 06:57) Zöld-arany falu és kerekasztal
  • Utolsó 20

Mint Peti a macskát...

2010.08.09. 23:00 Zápor.

..., úgy le fog ez engem darálni, azt hiszem! :-DD

Csinálom vagy tíz napja, ma szintetléptem, és most próbálok 100% -ot teljesíteni, valamint élni is egyszerre. Hevenyészett benyomások egy roppant fárasztó nap után, a Laberge -féle bombabiztos, extraintenzív TÁ tréningről:

  • Eleve minimum négy hónaposnak tervezte, nagyon alapos és valóban teljesen kezdő szintről nyit.
  • Sűrítés és ésszerűsítés nélkül egyszerűen teljesíthetetlen. Irreálisan időigényes.
  • Ha eleget agyalsz rajta hogy hogyan produkáld mindazt az eredményt, amit kér, de nem olyan módon, hanem nagyságrendekkel gazdaságosabban, akkor a szükséges idő lecsökkenthető mindenestül napi 1 -, max. 1,5 órára. (Aki sztem ennél többet fordít az álmaira, az egyenes úton van afelé, hogy megutálja az egészet..)
  • Biztosra megy. Úgy érzem, KIZÁRÓLAG kitartás kérdése, és ha követem az utasításokat, valóban napi több tiszta, szilárd, jól irányítható TÁ lesz a jutalmam. Mondom: ez csak tipp, érzés, biztosat csak hetek múlva tudok mondani.
  • Kevés. :-DDD Tudom, ez viccesen hangzik, de amellett hogy roppant sokat követel, én ragaszkodom az eredeti célomhoz, és tudatmegőrzéses elalvással akarok TÁ -ba lépni, úgy kb. bármikor. Nem vagyok benne biztos, hogy ilyesmire képessé tesz.
  • Tekintélytparancsoló (ezáltal bíztató is. :-) Stephen Laberge tudtommal a TÁ jelenleg legelismertebb szaktekintélye; és ez a trénig - tudtommal - tőle is a legösszeszedettebb, legalaposabb írás. Illetve: írás-rendszer, mert pl. visszatérő elem a szövegben, hogy "akkor most olvasd el (előtte nyilvánvalóan szerezd meg) ezt az adott másik könyvet, x.-től y. oldalig!" :-DD   -   Szóval:

 

 

A néphagyomány állítása szerint: a legnagyobb mestertől a legjobb munka. JÓÓ!! :-)))

 

 

  • Gyanús. Nehezen hiszem el, hogy ne lehetne ezt energiatakarékosabban... Persze, statisztikailag a profi kutatónak van igaza, az amatőr versenyzőből meg pusztán az arrogancia beszél. Ez többnyire így szokott lenni. Többnyire. ]:-)
  •  Angol. Mialatt az aktuális szakaszt épp csinálom (általában 1 hét 1 elkülöníthető rész), addig az utána következő szakaszt lefordítom. Az, hogy alaposabban oda kell figyelnem a szövegre, mint hogy egyszerűen magyarul elolvasnám, sztem határozottan hasznos. Jobban kötődöm, jobban érzem a szerkezetét, ezáltal jobban megjegyzem, mert először dekódolnom kell magamnak.
  • Ledarál. Mint Peti a macskát. Érzem. :-DDD Roppant kimerítő: átmossa a nappalaimat, újraszerkeszti az alvási szokásaimat, átrendezi az életvitelemet. Nem baj, nem félek lebontani magamat, néha kell ilyen is. Jót fog tenni, frissebb és jobb lesz, ami majd újra kiformálódik a részletekből. Majd. De most határozottan a szétesési szakasznál tartok. Ha működni fog, akkor nem bánok semmit, jöjjön, ami jön! :-D

        Becsukom a szemem és kapaszkodom...

 

5 komment

Címkék: hozzávalók intenzív tréning

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosalom.blog.hu/api/trackback/id/tr322210623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stalker-hacker 2010.09.03. 11:21:47

csináltam egy ideig ezt a tréninget, működik, de valóban nagyon feszes. hajrá, Zápor!

Zápor. 2010.09.03. 13:31:34

@stalker-hacker: :-))))) Nagyon köszönöm, elkel a biztatás. A napközbeni valóságtesztek a legmegterhelőbbek, de tényleg hozzá lehet szokni, hogy kicsit mindig a fejedben legyen. Nyilván ez a cél..
Viszont: Valóban működik. :-))

- De azért értesz?
- Te álmodsz, persze hogy értelek!

:-DD

arsars 2011.07.03. 22:50:55

hello, érdeklődni szeretnék arról amit a posztodban írtál, hogy sikerült-e már megcsinálnod azt, hogy tudatmegőrzéses elalvással lépsz TÁ-ba?

Zápor. 2011.07.06. 04:08:52

@arsars: Szia! Igen. És megéri a melót! :-))) Szívesen látunk az Álomjárók közösségben, ha érdekel a módszer (van egy csomó)...

arsars 2011.07.07. 13:19:20

@Zápor.:
Privát üzenetet is küldtem neked, de mivel nem vagyok biztos, hogy megkapod, ezért megkérdezném itt is. Szóval igen, érdekelne a módszer, hogy pontosan hogyan lehet tudatmegőrzéssel álomba lépni, és hol tudnék erről olvasni vagy ki az aki tanítja ezt esetleg.
Én eddig csak egy módszerről tudtam, ez a valóságteszteléses módszer volt. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezen a módszeren kívül van-e más mód a TÁ-ra, vagy nem nagyon? Mindegyikben kell valóságtesztet csinálni? Tehát olyan érdekelne, ami nem a valóságteszten alapul, hanem máshogy visz el oda. Előre is köszi a választ.
süti beállítások módosítása